Working, working, vejpar och jobbar…

Åh vad fort denna vecka gått. Imorgon är det redan fredag, otroligt.
Veckan har gått så fort, vad tog tiden vägen som jag skulle göra andra saker än att jobba. Inte ens skriva här har jag tid med. Men nu TOG JAG MIG 15 MIN, basta.

Om ca en vecka – 1 vecka studiebesök i Sverige 😉

Ja sonen ska PRYA, PRAO eller vad det kallas för en vecka i Sverige. Kul och han längtar verkligen. Jag följer med, såklart för att träffa vänner, familj och kunder. Ja, jag har ett jobb också förutom att skriva här och twittra.

Har lite roliga paket som väntar i Sverige också. Har köpt e-juicer från en Facebook vän (så kul) och även fått lite olika tankar mm att prova från en leverantör och som jag sen ska recensera (RökUtanEld), hur kul är inte det. Sen hoppas jag även få prova lite från Halo i USA eller någon annan leverantör som är intresserad.

Vad har jag vejpat dena vecka…
Jo mest fruktiga smaker som cocos, pineapple och min favorit sen jag startade Malibu från Halocig (ja jag vet tjatar på om den, men den är såååå god) men även saltlakrits mums. Smakerna jag handlade från Chefs Vapour i Storbritannien får stå till sig lite mer. Har använt mitt Vision spinner batteri som tyvärr tappats i golvet för mycket och numera inte går att justera styrkan på, står stadigt på 4,8 volt, funkar inte med alla tankar med den styrkan, men då får man prioritera. Har sen bara några ego batterier, ett till ställbart lite längre men smalare batteri och ett silverfärgat från YoVapeo kvar. Måste nog handla ett nytt på flygplatsen innan jag flyger iväg.

Har också fått lite frågor om e-cigg från vänner och bekanta. Trevligt, försöker verkligen omvända alla rökare, men inte alltid så lätt. Men gör mitt bästa.

Nej nu måste jag fortsätta jobba så kanske jag hinner en promenad på stranden med en vän imorgon bitti.

Avslutar dagens rapport med några härliga bilder från min förra prommis.

Säger som jag brukar ha en fortsatt underbar torsdag kväll och VEJP ON!

beach2 beach1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s