Över 1 år utan cigaretter :-)

Hej mina vejpar vänner!

Nu är det juli och den 17 juli var det ett år sedan jag la mina analoga på hyllan och började med e-cigaretter. Vilket år det varit. Så skönt att känna sig fri från alla de gifter som finns i vanliga analoga cigg.

Jag mår mycket bättre, orkar mer, ingen hosta what so ever, huden är åter finare och man har nästan fått tilbaks sitt baby skinn ;-).
Möjligtvis har man gått upp några kilon, men de hoppas jag på kunna få bort  under detta år. Har i alla  fall inte gått upp 12 kilo som jag gjorde när jag provade sluta röka för några år sedan.

Jag har inga som helst ambitioner att börja med vanliga cigg igen. Så härligt att känna så.

Det är också lättare att ta sig ett litet bloss både i centrum, flygplatser och på andra ställen där rökning är  förbjuden. Så länge man inte bolmar så är det ingen som säger något eller ens märker något. Många gånger (speciellt här i Spanien) frågar jag om lov, har aldrig fått ett nej här.

Fortfarande har jag nikotin i min e-cigg, mellan 6-12 mg, intentionen är att helt sluta med nikotinet men jag tar det långsamt.

Idag vejpar jag 2 olika smaker, Malibu från Halo (den blir jag aldrig less på) samt saltlakrits från Pink-Mule, också väldigt god. Har provat så mång smaker under året men fastnat för dessa två vilket känns skönt.

Jag har inte provat mod, men känner att de jag använder idag räcker gott och väl. Lätt att ta med och fylla på.
Man har lärt sig mycket detta år, men i slutet nu har jag inte hunnit prova så mycket. Jag har en e-cigg med inbyggt batteri jag fått för att testa från Smart smoke, men har inte hunnit än, hoppas hinna göra inom en snar framtid. Den heter DSN (läs mer här).

2014-05-30 17.33.07

 

Den utrustning jag använder mest idag är:

Automizer CE10 – så bra och det är bara byta brännaren när den är slut (finns flera olika t ex 1.8 eller 2.2). Har provat så många olika, många bra men även många sämre, men denna typ av tank är den jag föredrar 24-7.

76-large_default

 

Sen till den har jag lite olika batterier, just nu 4 olika 🙂 Det är bl a detta variabla från Tiendaecig.com. Alltid bra att kunna justera volten, tycker jag.

35-thickbox_default

 

Så nu åter till arbete och en nyladdad e-cigg :-), hoppas att ni fick lite tips och råd av mig denna gång.
Ha en fin dag och hoppas att ni också får fira ett år som RÖKFRIA. Kom igen nu njuter vi och fortsätter att ha en fin sommar.

Vejp on!

 

Annonser

2 reaktioner till “Över 1 år utan cigaretter :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s