Provpaket från XSMOKE

Hej!

Jag fick ett testpaket från XSMOKE häromveckan skickat hit till Spanien. Stort tack för det.
Jag skulle testa deras e-cigg för att sluta röka.

Xsmoke

Så här skiver de om den:

XSmoke® Crispy Apple är vår e-cigarett med äppelsmak. Smaken är läckert färsk, och den smakar som om du har tagit en tugga av ett äpple. XSmoke® Crispy Apple är trogen smaken, och du får verkligen en färsk smak i munnen. Den här varianten har, precis som våra XSmoke® Light, 16mg nikotin. Det finns också en variant utan nikotin i denna XSmoke® Crispy Apple serie.
Innehåll:
1 x XSmoke® E-cigarett
1 x USB-laddare
2 x XSmoke® Crispy Apple Refills (1 Refill = 20-25 Cigaretter)

xsmoke-cigg

Jag startade med att öppna och ladda batteriet med den medföljande laddaren. När det var klart satte jag på crispy Apple toppen. Nu såg den ut som en vanlig cigarett. Man behöver inte hålla inne några knappar alls utan det är bara att dra ett bloss, eller fler.

Den smakar apple men även lite tobak, tycker jag. Jag gillar inte tobakssmaker på e-cigg men den var rätt ok. Lite torrare än de e-cigg jag är van vid som har vätska i. Kanske lite ”tommare” i smaken. Men har man inte provat e-cigg med vätska och vill sluta röka så tycker jag man kan testa denna först. Jag kommer däremot inte att köpa denna då jag tycker att den smakar för mycket analoga cigg och gillar mina e-cigg och tankar som man kan fylla på med den vätska man vill ha.

Jag vill som avslutning bara säga, att ha varit ”rök” fri i över 1,5 år nu med e-cigg är underbart. Så vare sig man väljer dessa eller andra märken, typer så är det ett BRA val.

Så lycka till och vape on!

 

Annonser

En reaktion till “Provpaket från XSMOKE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s