Webbshoppar e-cigg och juicer

Hej!

Här kommer jag lägga in de webbshoppar som säljer e-cigg och juicer i både Sverige, Europa och övriga världen där jag handlat eller hört talas om. Om ni har fler förslag på bra shoppar så får ni gärna höra av er. 🙂

 

SVENSKA SHOPPAR

  www.sinvape.se och   www.wantedliquid.com

De har mycket goda lakrits juicer. Har själv beställt där några gånger. Kan bli en ny favorit för mig som älskar hallonlakrits och andra saltlakrits smaker.

 

liquid-voyage-1410744369

Svenska juicer från LiquidVoyage webshop. Har handlat där nu, Mycket bra. 🙂 .

 

xsmoke

 

 

Här kommer ännu en webbshop som säljer e-cigg, de ser ut som ”riktiga” cigaretter. Kan inte säga att de är en favorit för mig, men smaken är som baken delad. De heter XSmoke. Gå gärna in och titta.

 

nofire

Nofire.se riktar in oss mot nybörjare och någorlunda nya användare av e-cigaretter.

 

standard-log-31baa2

Swecig.se – De har ett stort utbud av e-cig och e.-juicer. Härligt att det kommer fler på marknaden så vi har att välja på samt att folk får upp ögonen för vejpning. Prova deras shop, det ska jag göra.
rokutaneld

 

 

RökUtanEld – webbshop med designade elcigg, ecigaretter, e-juice och tillbehör. Det finns också en hel del matnyttig information på sidan. Varför inte prova 🙂 .

 

ezee

Ezee – Ecigaretter – Elektriska engångscigaretter för varje smak, för varje tillfälle. Var du än är!

 

Basicvape – erbjuder det mesta du behöver för att börja tillverka din egen e-juice, vilket gör att du kan vejpa riktigt billigt.

 

Vapex

VAPEX är en ny webbshop med en hel del tillbehör. Inte så många juicer, men annars ser utbudet bra ut.

 

puresmok

Pure smoke har en hel del olika e-juicer, e-cigaretter mm och är rätt nystartade. De levererar inte än så länge till utlandet, men det kommer säkert inom kort. Är ni sugen på smaken av hallonskalle så har ni kommit rätt, den finns hos dem och heter Submissive. Vi önskar dem lycka till!

 

esmokes

esmokes.se är en webbshop jag blivit rekommenderad att lägga in, så då gör jag det. Ni får gärna höra av er om vad ni tycker om dem .

 

Light Your fire – En av Sveriges äldsta elcigg återförsäljare, med en gedigen erfarenhet som grund till ett genomtänkt utbud av elcigg, e-juice och tillbehör. Produkterna i vårt sortiment är noga utvalda – utöver driftsäkra och välbeprövade startpaket har vi ett mycket stort urval av reservdelar till din elcigg

 


 SHOPPAR I ÖVRIGA LÄNDER I EUROPA

yovapeo

Yo Vapeo – en spansk webbshop som jag handlat i en del. Snabba leveranser och bra kit från många leverantörer, smaker har de också från bl a min favorit Malibu som kommer från Halocigs i USA.

 

pink-mule

The Pink-Mule – En dansk shop som ligger i spanien. Snabba leveranser och svarar på mail eller telefon om man har frågor. De har en hel del gott och blandat i sin shop. Bl a har de smaken Salt lakrits, super god tycker jag. Väl värt ett besök där. Brukar köpa essans och blanda själv. Har precis lagt en beställning på lite Kopsa (salt lakrits) samt Dekang i olika smaker. De har numera många olika leverantörer och har förstått av mina vejpar vänner i Sverige att leveransen dit inte är några problem. Här i Spanien går den väldigt fort. 🙂

 

yaeliq
Yaeliq – en israelisk shop. Många goda smaker att välja på. De säljer bara e-liquid inga tillbehör. Snabb, bra service både hit till Spanien och till Sverige. Man kan välja styrka och söthet, syrlighet, menthol mm. Värt att prova.

 

Annonser

12 reaktioner till “Webbshoppar e-cigg och juicer

  1. Kan rekommendera esmokes.se med. Nej, jag jobbar inte för dom, men jag fick verkligen kanonhjälp av Niklas där när jag skulle beställa min första MOD =) Han hade stort tålamod med en nybörjare och efter en hel del mail-växling fick vi ihop ett paket som var kanon!
    MVH
    Anders H

  2. Lägg gärna till nofire.se, vi riktar in oss mot nybörjare och någorlunda nya användare av e-cigaretter. Själv tycker jag att vi har bra priser också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s